Vriend worden

De Stichting Klassiek in ’t Veen stelt zich ten doel om regelmatig klassieke (kamer)muziekconcerten te organiseren in Concertboerderij d’Rentmeester in Valthermond. Dit komende seizoen wordt de tweeëntwintigste keer dat de Stichting zo’n serie concerten organiseert. Om dit te kunnen blijven volhouden is een stevig financieel fundament van belang. Dit fundament wordt gevormd door bijdragen van onze sponsoren en door de steun van de vrienden van Klassiek in ’t Veen. Door hun jaarlijkse bijdrage stellen zij de Stichting in staat een aanbod van een hoog artistiek gehalte te doen. Wanneer u onze concerten op prijs stelt en (of) ze regelmatig bezoekt, geef u dan op als vriend.

Voor een minimumbedrag van € 25 per kalenderjaar (meer mag natuurlijk) houden we u regelmatig op de hoogte van alle concerten die door onze Stichting georganiseerd worden en krijgt u korting op maximaal twee kaarten per concert. Daarnaast heeft u gratis toegang tot het vriendenconcert wat jaarlijks georganiseerd wordt. Dit concert is voor gratis toegankelijk voor vrienden en tevens kunt u 2 introducés meenemen.

Wilt u vriend van de Stichting worden, dan kunt u dit via onderstaand formulier aan ons doorgeven.

U kunt ook contact opnemen met het secretariaat via de e-mail : info@klassiekintveen.nl of meld u bij één van de bestuursleden bij bezoek aan een concert.

Wanneer u ons daartoe gemachtigd heeft zal het bedrag in de eerste week van februari geïncasseerd worden. Zelfbetalers worden uitgenodigd in diezelfde periode hun bijdrage over te maken op bankrekening NL98 RABO 0364 7585 46 t.n.v. Stichting Klassiek in ’t Veen onder vermelding van ″vriendenbijdrage″. U kunt ons machtigen voor automatische incasso door dit formulier form.macht.begbijdrage.2023 voor automatische incasso in te vullen, te ondertekenen en te versturen aan de penningmeester.