PIANODAG PRESENTATIE VOOR AMATEURS van 8 tot 88 jaar van 13.00 tot 17.00u. 12/11/2022 om 13:00 uur

GRATIS DEELNAME!
Wanneer krijg je de kans om als amateur pianist op een  Steinway vleugel in de prachtige Rian de Waal concertzaal te spelen? Dat kan bij ons!
Ben je tussen de 8 en 88 jaar en speel je klassieke of lichte muziek? Meld je dan gratis aan via
info@klassiekintveen.nl. Je kunt maximaal 10 minuten spelen en een professionele jury luistert met veel genoegen naar je spel en geeft een beoordeling. Publiek is ook van harte welkom! Een entreekaartje kost slechts 5 euro, aan de zaal te betalen, bedoeld om wat kosten te dekken. Na afloop van het voorspelen wordt bekend gemaakt wie aan de slotpresentatie mag deelnemen. Er wordt uit de diverse leeftijdscategorieën een keuze gemaakt. Er zijn verschillende prijzen te winnen, waaronder een geldbedrag van maar liefst 250 euro, gratis coaching door een jurylid en vrijkaartjes voor concerten van Klassiek in ’t Veen voor het komende seizoen. Reden genoeg dus om je op te geven! Geef bij je aanmelding de volgende gegevens door: naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, de muziek die je wilt spelen en met hoeveel mensen je van plan bent om te komen. 
Neem ook 3 extra kopieën mee voor de juryleden. En: we werken met een stopwatch, dus 10 minuten is overdag echt de max. Hou daar rekening mee bij de keuze van je muziekstuk. 
Tot 12 november!